Inrichting Volkswagen Crafter

Volledige inrichting op maat

Omdat Jehan veel verschillende onderdelen en materialen transporteert, was het noodzakelijk om voldoende verschillende opbergruimte te voorzien. Samen bekeken we de situatie, namen deze zeer nauwkeurig onder de loep en uiteindelijk kwamen we tot de perfecte oplossing.

 

Links

Aan de linkerkant werd er gekozen voor een in lengte aanpasbare opzetbak die op drie meter werd uitgeschoven en bevestigd. Hierdoor passen de drie meter lange pvc buizen perfect in het bovenste opberggedeelte.

Er werd gekozen voor L-Boxxen met verschillende onderverdelingen om zo de verschillende materialen en materiëlen op een ordentelijke manier weg te bergen. De L-Boxxen zijn gefixeerd door middel van koffergeleiders, op die manier blijven ze stevig vastzitten tijdens het rijden. De L-Boxxen zijn echter makkelijk uitneembaar en dus meeneembaar naar de werf. Daarnaast zijn ze stapelbaar waardoor men eenvoudig verschillende Boxxen kan meenemen.

Er werden ook een aantal lades aangebracht om kleinere materiaal en materieel gemakkelijker toegankelijk te maken.

Verder werden S-Boxxen gekozen, voor het opslaan van kleiner materiaal. Aan de voorkant zijn S-Boxxen voorzien van een doorzichtig raam, wat ervoor zorgt dat het materiaal altijd zichtbaar is.

Aan de kant dichtbij de tussenwand, werd er geopteerd voor stellingbakken met uitklapbare klep. Hier worden grotere materielen ingeschoven en gefixeerd door middel van de klep.

Er werd een vliegtuigrail gemonteerd aan de dwarsligger om met behulp van een spanband grotere onderdelen op de vloer vast te zetten. 

 

Tussenwand

Aan de tussenwand werd een vliegtuirails bevestigd. Deze vliegtuigrails zorgt samen met een spanband voor het vastzetten van ladders.

 

Een uitgebreid aanbod van nieuwe wagens, tweedehands wagens, actiewagen en oldtimers.

Naar Auto

Verkoop en service van milieuvriendelijke wagens: CNG-voertuigen met erkend keuringsstation, elektrische en plug-in hybrides.

Naar Eco

Wij houden van reizen en avontuur! Ontdek onze kampeerwagens en al onze reisaccessoires.

Naar Travel

Onze gespecialiseerde afdeling staat in voor de verkoop, onderhoud en restauratie van alle oldtimers.

Naar Classics

Tavernier Zedelgem
Torhoutsesteenweg 191
8210 Zedelgem

info@tavernierzedelgem.be

T +32 (0)50 20 93 81
F +32 (0)50 20 08 71

Takeldienst 24/24
+32 (0)496 52 25 25

Maandag
8u-12u
13u15-18u
Dinsdag
8u-12u
13u15-18u
Woensdag
8u-12u
13u15-18u
Donderdag
8u-12u
13u15-18u
Vrijdag
8u-12u
13u15-18u
Zaterdag
8u-12u
13u30-17u
Werkplaats
9u-12u
Zondag
Gesloten
Gesloten
Inloggen  | Links | powered by duotix | fotografie Jürgen de Witte