Reeds 3 generaties lang de beste service.

Partner voor uw bedrijfswageninrichting voor alle merken.

Garage Tavernier biedt reeds jaren een uitgebreide waaier van diensten: vanaf de aankoop, verkoop, herstellingen, onderhoud tot de carrosserie van verschillende Duitse automerken zoals Volkswagen, Audi, Skoda, Seat en Porsche en andere merken. Sinds 1963 is het bedrijf uitgegroeid en omvat vandaag maar liefst 5 verschillende facetten, zowel voor particulieren als professionelen. We stellen u dan ook graag Tavernier Pro voor, een afdeling die staat voor alle bedrijfswageninrichtingen van ondermeer de merken Aluca, Store Van en Beks.

"Tavernier Pro staat voor de inrichting van uw bedrijfswagen met een uitgebreide waaier van diensten. Wij richten alle bedrijfsvoertuigen in specifiek naar wens of het volledige wagenpark kan tegelijkertijd worden aangepakt."

Welkom in onze showroom.

In onze showroom kan u de nieuwste wagens komen bewonderen alsook een ruim aanbod tweedehands wagens buiten. Gelegen in West-Vlaanderen zijn wij de perfecte locatie voor bedrijven en particulieren uit de regio Zedelgem, Brugge, Oostkamp, Torhout, Roeselare, Oostende, Kortrijk en Gent.

Een professionele werkplaats

Onze werkplaats, die binnenkort zal worden uitgebreid, wordt bezet door ervaren wagenmonteurs die op geregelde basis getraind worden. Dagelijks staan zij in voor klein en groot onderhoud, herstellingen, bedrijfswageninrichtingen en bandenservice voor alle merken zodat jij steeds veilig en in vertrouwen de weg op kan.

Contacteer ons

Ons team staat klaar met advies en de nodige uitleg om u te begeleiden in de inrichting van uw bedrijfswagen of bestelwagen. Wenst u meer informatie of eerder een afspraak? Contacteer ons of kom langs in onze showroom, we helpen u graag verder.