Blijf op de hoogte van het dagelijks reilen en zeilen.

De derde generatie in de kijker

Maak kennis met de derde generatie. Annabelle (28) en Axel (25) Tavernier.

10/02/2021
Onze showroom is terug open!

Wij zijn blij u terug te mogen ontvangen in onze showroom. Wij hebben steeds ontsmettende handgel, mondmaskers ter beschikking om ons gesprek perfect 'corona-proof' te laten verlopen.

22/12/2020
Plexiglas scheidingswand in de cabine van uw bestelwagen!

Uw cabine coronaproof maken? Wij bieden een oplossing die 100% op maat wordt gemaakt en daarnaast afgewerkt wordt met rubberen rand. De scheidingswand is uit onbreekbaar polycarbonaat vervaardigd. Verder is de plexi wand voor uw bedrijfswagen, camionette of bestelwagen gemakkelijk demonteerbaar. De prijs bedraagt € 290,00 ex BTW bij plaatsing van één stuk. De prijs voor meerdere aantallen kan aangevraagd worden. We plaatsen de plexiglas kunststof wand in alle merken en type voertuigen zoals: (Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Iveco Daily, Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Partner, Hyundai ...)

05/05/2020
Vind ons op MATEXPO!

Wij staan terug op MATEXPO! MATEXPO is een internationale vakbeurs voor bouwmateriaal die om de twee jaar plaatsvindt in Kortrijk Xpo. Het is de derde grootste vakbeurs in Europa en ontvangt meer dan 40.000 bezoekers.

05/09/2019
Waarom professionele inrichting?

Installateurs, (onderhouds)techniekers, schilders, elektriciens... Dit zijn maar een paar van de grote groep vakmensen die hun werk op verplaatsing uitvoeren. Hun bedrijfswagen is niet enkel een transportmiddel, het is hun mobiele werkplek. De inrichting van deze werkplek ligt aan de basis van georganiseerd werken.

29/04/2019
Samenwerking tussen Aluca en Gazelle

Pakketbezorging aan huis wordt steeds populairder. Binnenstedelijke gebieden worden moeilijker toegankelijk met de wagen. Daarom springt Aluca samen met Gazelle op 'de kar'.

29/04/2019