Blijf op de hoogte van het dagelijks reilen en zeilen.

Kartsana nieuw in ons gamma

Het is niet wat je denkt, Axel kreeg geen snelcursus om ambulancier te worden. Hij blijft gelukkig bij ons. Wij kregen deze week een demonstratie van Kartsana brancards. Deze werken volledig elektrisch. Graag wat meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

16/06/2022
De derde generatie in de kijker

Maak kennis met de derde generatie. Annabelle (30) en Axel (26) Tavernier. Sinds een paar jaar zijn Annabelle en Axel beiden fulltime aan het werk in de garage. Zij willen graag het levenswerk van hun grootouders Lucien & Alice en ouders Patricia & Stefaan verderzetten.

10/02/2021
Plexiglas scheidingswand in de cabine van uw bestelwagen!

Uw cabine coronaproof maken? Wij bieden een oplossing die 100% op maat wordt gemaakt en daarnaast afgewerkt wordt met rubberen rand. De scheidingswand is uit onbreekbaar polycarbonaat vervaardigd. Verder is de plexi wand voor uw bedrijfswagen, camionette of bestelwagen gemakkelijk demonteerbaar. De prijs bedraagt € 290,00 ex BTW bij plaatsing van één stuk. De prijs voor meerdere aantallen kan aangevraagd worden. We plaatsen de plexiglas kunststof wand in alle merken en type voertuigen zoals: (Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Iveco Daily, Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Partner, Hyundai ...)

05/05/2020
Waarom professionele inrichting?

Installateurs, (onderhouds)techniekers, schilders, elektriciens... Dit zijn maar een paar van de grote groep vakmensen die hun werk op verplaatsing uitvoeren. Hun bedrijfswagen is niet enkel een transportmiddel, het is hun mobiele werkplek. De inrichting van deze werkplek ligt aan de basis van georganiseerd werken.

29/04/2019
Samenwerking tussen Aluca en Gazelle

Pakketbezorging aan huis wordt steeds populairder. Binnenstedelijke gebieden worden moeilijker toegankelijk met de wagen. Daarom springt Aluca samen met Gazelle op 'de kar'.

29/04/2019