Efficiënt ingericht en veilig verplaatsen met Aluca.

Wij kiezen niet zomaar voor bedrijfswageninrichtingen van Aluca. Het merk Aluca behoort tot de top als het gaat over de organisatie van laadruimtes voor alle soorten gereedschappen en materialen, groot en klein. De basiselementen van Aluca geven onze monteurs de meest degelijke en betrouwbare bouwstenen op de markt, een basis voor een efficiënte inrichting waar u nood aan heeft.

Tot in het kleinste hoekje

Een doordachte bedrijfswageninrichting is belangrijk en dient om dagelijks efficiënt te werken. Niets is vervelender dan elke dag te moeten zoeken naar de nodige tools of materialen die beschadigd of defect zijn door transport. Samen met Aluca organiseren wij elke opbergruimte zoals u het graag heeft.

8 jaar garantie

Aluca biedt maar liefst 8 jaar garantie op alle producten, een zekerheid voor jarenlange gemoedsrust en aangenaam werken met Aluca Tavernier. Wij zijn overtuigd van een lange levensduur. Wist u dat alle modules van Aluca ook bij de verkoop van uw bedrijfswagen(s) kunnen gedemonteerd en verplaatst worden? Een pluspunt waardoor u ook na vele jaren kan genieten van onze Aluca systemen.

Lades tot 80 kg

Licht in gewicht maar toch oersterk. Speciale profielen kunnen aluminium zeer sterk maken, dat is ook bij Aluca elementen het geval. Tot 80 kg per lade, niet altijd vindbaar bij elk merk. Wie bieden de garantie tot een probleemloze werking voor vele jaren.

Veiligheid in uw bedrijfswagen

Zowel voor de bestuurder als voor de lading is veiligheid prioriteit. Lichte en stevige bedrijfswageninrichtingen zijn een pak veiliger dan alternatieve oplossingen bij dagelijks gebruik, zeker bij een aanrijding. De juiste keuzes kunnen in een noodsituatie het verschil zijn tussen leven en dood.

Crashtest: houten versus aluminium bedrijfswageninrichting

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat er met de bedrijfswageninrichting gebeurt wanneer het voertuig betrokken raakt bij een ongeval, zoals een frontale botsing? Een houten inrichting kan bij een frontale klap volledig losschieten en tegen of door het kopschot heen komen. De impact op de bestuurder en de lading is enorm met kans op dood tot gevolg. Bekijk hieronder de filmpjes.

Bekijk de film van Aluca bedrijfswageninrichting

Productcatalogus

Bekijk de volledige productcatalogus van Aluca. Wij staan u graag bij in de keuze voor uw voertuig en toepassing. Onze ervaring helpt je bij de juiste keuze en oplossing voor uw budget.

Onze praktische inrichtingsoplossingen van Aluca zijn gemaakt van 100% aluminium en worden pasklaar geleverd voor directe montage in uw bedrijfswagen. Tavernier Pro biedt u graag hoogwaardige kwaliteit aan tegen een zeer scherpe prijs! Download de brochure van onze Aluca pakketten voor uw merk van bedrijfswagen.

Citroën Berlingo, Jumpy en Jumper

Download de brochure van Citroën bedrijfswageninrichting en bijhorende accessoires.

Fiat Doblò, Ducato en Scudo

Download de brochure van Fiat bedrijfswageninrichting en bijhorende accessoires.

Ford Transit Connect, Transit Custom, Transit

Download de brochure van Ford bedrijfswageninrichting en bijhorende accessoires.

Mercedes Benz Citan, Vito, Sprinter

Download de brochure van Mercedes bedrijfswageninrichting en bijhorende accessoires.

Opel Combo, Vivaro, Movano

Download de brochure van Opel bedrijfswageninrichting en bijhorende accessoires.

Peugeot Expert, Partner, Boxer

Download de brochure van Peugot bedrijfswageninrichting en bijhorende accessoires.

Renault Kangoo, Trafic, Master

Download de brochure van Renault bedrijfswageninrichting en bijhorende accessoires.

Volkswagen Caddy, Transporter, Crafter

Download de brochure van Volkswagen bedrijfswageninrichting en bijhorende accessoires.

Alle modules van Aluca zijn klaar voor montage. Elke levering is inclusief wand- en vloerbevestigingsmaterialen. We begeleiden u graag bij de montage van uw bedrijfswageninrichting!

Interesse?

Contacteer ons of spring gerust eens binnen in onze showroom, wij geven u graag meer informatie.