De derde generatie in de kijker

Maak kennis met de derde generatie. Annabelle (30) en Axel (26) Tavernier. Sinds een paar jaar zijn Annabelle en Axel beiden fulltime aan het werk in de garage. Zij willen graag het levenswerk van hun grootouders Lucien & Alice en ouders Patricia & Stefaan verderzetten.

Op jonge leeftijd was Axel al voorbestemd om net als zijn vader garagist te worden. Hij sleutelde als klein jongetje al graag aan auto's en was altijd al enorm geïnteresseerd in techniek. Axel is afgestudeerd als ingenieur en volgde een tijdje geleden al de opleiding tot CNG-installateur. Hij is vooral aan het werk in de werkplaats, daar voert hij CNG-keuringen uit en doet hij herstellingen en onderhoud. 

Annabelle hielp op jonge leeftijd al op de bureau en ze deed vakantiejob in het magazijn. In de garage werken was niet echt haar ambitie maar met de loop der jaren rolde ze er toch in. Ze vindt het hier leuk werken met toffe collega's en samenwerken met familie is toch nog zo erg niet als velen altijd beweerden. Na bijna 3 jaar de job te combineren met haar bijberoep als schoonheidsspecialiste, besloot ze in december 2020 om volledig voor ons familiebedrijf te kiezen. Je ziet haar aan de receptie voor afspraken en de boekhouding. Op drukke momenten springt ze bij in de verkoop. Fotografie van de wagens en het beheer van de website en sociale media neemt ze ook voor haar rekening.

 

Met dank aan Fotograafien uit Zedelgem voor de prachtige foto!