Plexiglas scheidingswand in de cabine van uw bestelwagen!

Uw cabine coronaproof maken? Wij bieden een oplossing die 100% op maat wordt gemaakt en daarnaast afgewerkt wordt met rubberen rand. De scheidingswand is uit onbreekbaar polycarbonaat vervaardigd. Verder is de plexi wand voor uw bedrijfswagen, camionette of bestelwagen gemakkelijk demonteerbaar. De prijs bedraagt € 290,00 ex BTW bij plaatsing van één stuk. De prijs voor meerdere aantallen kan aangevraagd worden. We plaatsen de plexiglas kunststof wand in alle merken en type voertuigen zoals: (Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Iveco Daily, Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Partner, Hyundai ...)

100% op maat

De plexi scheidingswand die we monteren in cabines van bedrijfsvoertuigen, bestelwagens en camionettes om de maatregelen betreffende het coronavirus na te leven, worden volledig op maat van het voertuig gemaakt. Dit gebeurt in ons eigen atelier. Door het plaatsen van een scheidingswand kunnen meer personen aanwezig zijn in de cabine van de bestelwagen, bedrijfswagen of camionette.

 

Afgewerkt met rubberen rand

De plexi, polycarbonaat scheidingswand kan voorzien worden van een rubberen rand om de zetels, dashboard en tussenwand van uw bedrijfswagen of camionette niet te beschadigen.

Polycarbonaat, breekt niet

Naast een bescherming tegen COVID-19 zorgen we ervoor dat de scheidingswand in uw bedrijfswagen uit materiaal bestaat die niet breekt in geval van accident. Polycarbonaat heeft de eigenschap onbreekbaar te zijn en dus niet te versplinteren als zich een ongeval voordoet.

Gemakkelijk demonteerbaar

De polycarbonaat scheidingswand, die ervoor zorgt dat beschermt is tegen het corona virus, is gemakkelijk demonteerbaar daar die bevestigd is met vleugelbouten en - moeren. Ze zijn dus met de hand demonteerbaaren dus gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten.

 

€ 290,00 ex BTW bij plaatsing één stuk

De prijs voor de Polycarbonaat scheidingswadn voor uw bestelwagen, camionette of bedrijfsvoertuig komt op €290,00 ex BTW. De prijs voor grotere hoeveelheden is op aanvraag.

Interesse in een scheidingswand voor de cabine van uw bedrijfswagen?

Contacteer ons en vraag een vrijblijvende offerte aan!