Accessoires voor elke toepassing.

Allsafe, onze partner in ladingzekering

Een uiterst belangrijk onderdeel in bedrijfswageninrichting is ladingzekering. Het is de bedoeling dat onderdelen die los vervoerd worden en niet in het Aluca- of Bekssysteem zijn opgeborgen, op een veilige manier worden gefixeerd. Allsafe is een partner die oneindig veel oplossingen heeft om deze problemen op te lossen. We bieden dan ook oplossingen voor alle soorten en groottes van onderdelen en voertuigen.

Sperstangen

Een belangrijk onderdeel bij het merk Allsafe zijn de sperstangen. Er zijn zeer veel verschillende soorten, van verschillende afmetingen tot verschillende gewichten, tot heavy duty varianten. Voor elke toepassingen bestaat er een oplossing. De sperstangen worden gespannen tussen twee vliegtuigrails die eventueel in de vloer gefreesd kunnen worden.

 

Catalogus Sperstangen

Download de catalogus.

 

Modulaire fittingen

Het KERL aanbod, de modulaire fittingen van Allsafe zorgen ervoor dat het mogelijk is om allerhande zaken vast te maken aan de vliegtuigrail. Het is de schakel tussen het te fixeren onderdeel en de vliegtuigrail. Deze modulaire fittingen kunnen gebruikt worden als sjorpunt, houder, schroeffitting of als speciale toepassing.

Catalogus KERL modulaire fittingen

Download de catalogus.

Airline rail vliegtuigrails

Allsafe beschikt over een zeer breed gamma vliegtuigrails. Voor elke toepassing bestaat een oplossing. De rail kunnen rechthoekig, afgerond, heavy duty... zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Catalogus Airline Rail vliegtuigrails

Download de catalogus.

 

Spanbanden

De meest flexibele reeks van Allsafe. De spanbanden bestaan is verschillende sterktes, lengtes, breedtes met verschillende eindstukbevestigingen. Zo heeft Allsafe opnieuw voor iedere toepassing een aangepaste oplossing.

Catalogus Spanbanden

Download de catalogus.