Kartsana nieuw in ons gamma

Het is niet wat je denkt, Axel kreeg geen snelcursus om ambulancier te worden. Hij blijft gelukkig bij ons. Wij kregen deze week een demonstratie van Kartsana brancards. Deze werken volledig elektrisch. Graag wat meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

Manuele en elektrische brancards van het merk Kartsana

Europees product op maat van Europese noden
Periodieke update en optimalisatie van brancards
Beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt
Innovatief

Technische fiche elektrische brancard SILVER

Powerbrava

Tijden en situaties evolueren in de dringende hulpverlening en de elektrische PowerBrava is de enige elektrische brancard op de markt die de noden van de hulpverleners continue evalueert. Uitgerust met een uitgebreid standaard pakket voor verschillende omstandigheden. De PowerBrava biedt tal van unieke mogelijkheden die helpen bij het operationeel comfort van de hulpverlener in veeleisende situaties.

Technische fiche elektrische brancard POWER BRAVA
Technische fiche JUPITER

TGX-241

Een multifunctionele brancard met verschillende wendbare mogelijkheden. Een opklapbaar hoofdeinde zorgt ervoor dat de TGX in een compacte omgeving te gebruiken is. Daarnaast kan de TGX op verschillende hoogten besteld worden. Een opklapbaar hoofdeinde zorgt ervoor dat de brancard zeer compact is, waardoor hij ideaal is voor gebruik in kleine ruimtes en moeilijk te bereiken plaatsen.

Technische fiche TGX-241
Technische fiche elektrische brancard BRAVO
Technische fiche MORTUARY STRETCHERS