Waarom professionele inrichting?

Installateurs, (onderhouds)techniekers, schilders, elektriciens... Dit zijn maar een paar van de grote groep vakmensen die hun werk op verplaatsing uitvoeren. Hun bedrijfswagen is niet enkel een transportmiddel, het is hun mobiele werkplek. De inrichting van deze werkplek ligt aan de basis van georganiseerd werken.

Minder kosten aan materiaal en gereedschappen

Als u ook alles los in uw bestelwagen gooit, hebt u zeker al eens meegemaakt dat het benodigde materiaal zoek is en dat u een nieuwe aanschaft. Dit zijn absurd onnodige kosten die dankzij een Aluca inrichting vermeden kunnen worden. 

Veelgebruikte materialen en gereedschappen hebben hun eigen plek. De extra te vervoeren objecten zoals zonneboilers, sanitaire voorzieningen, gyproc platen... kunnen via de geintergeerde landingzekering veilig vervoerd worden. 

Time is money

Met een professionele inrichting van Aluca is het zoeken naar materialen, onderdelen en ander gereedschap verleden tijd. 

De tijd die u verspilt aan zoeken kunt u investeren in uw klanten, uit de praktijk blijkt dat vaklui met een Aluca inrichting tot één uur per dag tijdwinst maken.

 

Je laadruimte wordt gespaard

Doordat materialen en gereedschappen gestructureerd in de rekken en lades gesorteerd worden, blijven ze bij fikse bewegingen (remmen of scherpe bochten) op hun plaats. Losliggende materialen worden bij bruuske bewegingen rondgeslingerd in de laadruimte met fikse beschadigingen tot gevolg, zowel aan carrosserie als aan de materialen of gereedschappen zelf.

 

Minder verbruiken

Aluca bedrijfswageninrichting wordt volledig uit aluminium vervaardigt, vele collega's gebruiken staal waardoor het gewicht van de inrichting veel hoger ligt. Door het lage gewicht zal het verbruik van uw bedrijfswagen lager zijn.  En denk eraan: hoe lager het gewicht van uw inrichting ,  hoe hoger het laadvermogen.

Ultieme kwaliteit

Juist omdat het materiaal van hun systemen zo sterk is, en de constructies zo doordacht en getest zijn, geeft Aluca maar lieft 8 jaar garantie, wat hun meteen absolute koploper maakt.